29 maart 2021 Brigitte

SF-S BV en Bouman Beveiligingsopleidingen worden één!

 

Sf-S BV bestaat sinds 2013 en naast haar eigen ND nummer hebbend, heeft SF-S BV zich al deze jaren gericht op opleidingen, met name gericht op de beveiligingsbranche. Als erkend leerbedrijf zijn samenwerkingen van essentieel belang en is de samenwerking met Bouman opleidingen al vanaf 2013 een feit en een groot onderdeel van onze bedrijfsfilosofie.

In 2020 heeft SF-S BV haar eigen CREBO nummer ontvangen van de onderwijsinspectie wat inhoudt dat SF-S BV een MBO onderwijsinstelling is voor de opleiding Beveiliger, en kan het hierdoor nog meer bieden met betrekking tot kwaliteitseisen van de opleidingen maar vooral ook belangrijk de begeleiding naar de leerlingen toe. Vanuit de jarenlange samenwerking met Bouman opleidingen is gekozen voor een integratie van Bouman beveiligingsopleidingen in ons bedrijf SF-S BV en is per 1 december 2020 dan ook gerealiseerd. Naast de beveiligingsopleiding bij Bouman, zullen de andere disciplines zoals leveren van  mondkapjes en andere aanverwante artikelen bij Bouman aan te vragen zijn, voor meer informatie zie link: www.boumanopleidingen.nl

Met alle kennis en kunde van Bouman opleidingen zal SF-S BV nog breder en ruimer werkend zijn in deze branche. Is het doel van beider partijen een nog meer kwalitatieve opleiding te geven. Paul Bouman (manager opleidingen), de docenten Jack Stolting en Richard de Wit, Miranda Boer ( back office) en eigenaar Brigitte Dreher hebben door deze nauwere samenwerking veel vertrouwen voor de toekomst en met name alle toekomstige leerlingen die bij SF-S BV aan hun opleiding gaan beginnen of begonnen zijn.

Voor vragen of aanmeldingen kunt u zich richten tot de volgende mailadressen:

administratie@sf-s.nl
paul@sf-s.nl

 

Wij nodigen u graag uit om kennis met ons te maken, u bent van harte welkom!

 


Met vriendelijke groet,
Brigitte Dreher

SF-S

Safety First Security is op zoek naar jou! Bij Safety First Security volg je de opleiding als jouw passie beveiligen is.

SF-S WhatsApp Chat
Verstuur
error: Content is beveiligd !!