Beveiliging


Onze beveiligingsdiensten

Onze Close Protection Services

SF-S BV biedt beveiligers en uitvoerende beschermingsdiensten aan, om aan de eisen van onze klanten te voldoen, of het nu in een vijandige omgeving is of in een hoofdstad. We werken met een samensmelting van professionele normen, geweldig management en zeer ervaren personeel.

Risico’s en bedreigingen

Onze Close Protection Services zijn divers en afgestemd op de behoeften van onze klanten. We begrijpen de balans tussen zakenleven en gezinsleven, en de noodzaak om bij de klant te passen en tegelijkertijd de best mogelijke bescherming te bieden. Een deel van het begrijpen van hun behoeften omvat vaak een beveiligingsbeoordeling en een risicobeoordeling.

Onze ervaring in het leveren van Specialistische Close Protection en Executive Protection Services is ongeëvenaard; onze Bodyguard Operatives zijn voormalige leden van het Britse leger, Special Forces (SAS / SBS) of hebben een achtergrond van Royal Protection of Intelligence.

Naast onze Close Protection Bodyguard Services heeft SF-S BV ook een aantal personeelsleden die technisch ondersteund zijn en gespecialiseerde rijofficieren om elke Executive Protection of Bodyguard-taak wereldwijd te ondersteunen.

Van twee Close Protection Bodyguards tot een volledig Close Protection Team met aanvullende diensten, of tweetalige Bodyguards
Sinds onze oprichting heeft SF-S BV wereldwijd Close Protection-taken uitgevoerd, onze Bodyguards opererend vanuit Londen en andere Europese locaties zoals Monaco, Saint Tropez tot de woestijnen van West-Afrika en het Midden-Oosten. Om zowel onze klanten van dienst te zijn, als onze diensten goed uit te voeren, bieden we nu gratis Reisadvies aan.

Onze Close Protection Operatives

SF-S BV is altijd geïnteresseerd om te horen van professionele Bodyguards van over de hele wereld, die voldoen aan onze tewerkstellingscriteria. We zijn vooral geïnteresseerd in tweetalige en drietalige operators met ervaring in Royal of Executive Protection.

Nederlandse normen

Als Nederlands geregistreerd bedrijf en enthousiast over administratie en operationele normen, zorgen wij ervoor dat wordt voldaan aan de goedgekeurde gedragscodes voor Close Protection Services, screening van beveiligingspersoneel en kwaliteitsmanagement.

Afgezien van professionele normen in onze veiligheids- en lijfwachtdiensten, nemen we onze maatschappelijke en maatschappelijke verantwoordelijkheid zeer serieus.

LANCERING VAN INTERNATIONALE PRODUCTEN

Als echt internationaal bedrijf zijn we uitgerust om aan uw veiligheidsvereisten te voldoen terwijl uw productlancering van stad naar stad of land naar land gaat.

We bieden één aanspreekpunt terwijl we werken binnen nationale en internationale wettelijke vereisten.

Door gebruik te maken van tweetalige medewerkers, kunnen we uw team en klanten een probleemloze ervaring bieden.

Beveiligingsservices voor evenementen

ZAKELIJKE REIS NAAR MAURITANIË

Moet u naar Mauritanië of een ander gebied buiten de gebaande paden reizen? Vaak reizen klanten naar verre uithoeken van de wereld. Het is onze taak ervoor te zorgen dat u uw gedachten alleen bij uw bedrijf heeft. We hebben ruime ervaring met landen die vaak op de lijst van te vermijden landen van de FCO staan. Planning en voorbereiding is de sleutel, evenals lokale kennis van wetten en gebruiken. Nauwe bescherming in Afrika

UW HUIS BEVEILIGEN

Het beveiligen van uw huis en uw gezin staat bovenaan ieders prioriteitenlijst. Het gezinsleven is erg belangrijk en onze ervaring met het werken met gezinnen heeft ons in staat gesteld werkbare en haalbare, kosteneffectieve oplossingen te bedenken om het gezin en de woning te beveiligen. Wat we niet doen is “Fort Knox” produceren; bij ons draait het allemaal om praktische oplossingen.

Residentiële beveiliging

Hond detectie

SF-S

Safety First Security is op zoek naar jou! Bij Safety First Security volg je de opleiding als jouw passie beveiligen is.

SF-S WhatsApp Chat
Verstuur
error: Content is beveiligd !!