SF-S VERLEENT 100% SERVICE.

Beveiliging

Welkom bij SF-S, mbo onderwijsinstelling voor Beveiliger N2

Security

Opleiding Beveiliger N2 crebo 25690, BBL (klassikaal)
Opleiding Beveiliger N2 crebo 25690, OVO (Blended Learning)

Onze opleidingen

Wat mensen over ons zeggen

SF-S verleent 100% service.

Mohammed Ous
Mohammed Ous
2024-07-15
De beveiliging opleiding die ik heb gevolgd was een hele leuke ervaring. Vanaf het begin was het duidelijk dat de docenten gepassioneerd en veel verstand hebben over het vakgebied en duidelijk weten waar zij het over hebben. Ze boden niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische vaardigheden die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Wat deze opleiding echt onderscheidt, is de persoonlijke aandacht en ondersteuning die elke student krijgt. De opleiding heeft mijn carrièreperspectieven aanzienlijk verbeterd en me de tools gegeven om succesvol te zijn in mijn vakgebied. Ik kan deze opleiding ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een grondige, uitdagende en uiterst nuttige educatieve ervaring. Bedankt voor alles het was super👍
Shiva Giesbergen
Shiva Giesbergen
2024-07-15
Top docenten die je met alles willen helpen, en daarbij ook goede hulp leveren. Voor de beveiligingsopleiding kun je niet beter terecht dan bij Pamela en Brigitte.
Serdar Kilic
Serdar Kilic
2024-06-19
Zeer tevreden ! Ik heb een thuisstudie gedaan bij sf-s en super tevreden met de aandacht van de docent en het gehele lesstof 👍🏽 Super leuke docent met name Brigitte ! Aanrader voor mensen die van plan zijn een studie te volgen, moet je bij SF-S zijn. 👍🏽 top!!
Ramon Baron
Ramon Baron
2024-03-05
Mijn ervaring bij SF-S is heel goed, ik heb goede begeleiding gekregen tijdens mijn opleiding en hele nuttige ervaringen daarmee opgedaan. Ik raad iedereen aan om hier les te volgen want er word alle tijd voor je genomen en voor vragen kan je altijd bij de docent terecht. Ik kijk terug op een leuke en gezellige tijd.
Youssef Hajji
Youssef Hajji
2024-01-24
Opleiding via SF-S raad ik eenieder aan. Wanneer ik vragen had werd ik prima geholpen. Voor de examens werd ik perfect voorbereid. Na de examens begreep ik waarom het tijdens de lessen soms zo moeilijk leek. Dit allemaal om de examens te vergemakkelijken. Nogmaals bedankt voor alles.
Richard Sampimon
Richard Sampimon
2024-01-19
SF-S is top! Ik kan niks anders zeggen. Ik ben n man van in de 50 en vond het allemaal maar heel moeilijk om aan een studie te beginnen. Na me eerste les in n klas gezeten te hebben na n jaar of bijna 40 was ik verkocht. Ik ging daarna elke week met plezier naar school. De manier waarop Pam les geeft is super. Als je je best doet neemt ze alle tijd voor je. Doe je dat niet dan pakt ze je aan. En terecht!! Want je zit daar voor jezelf natuurlijk. Dan hebben we Brigitte nog. Zij is de eigenaresse van dit instituut. Wat n geweldig mens ook!! Ze staat altijd voor je klaar en als je je best doet om je diploma te behalen neemt ze bij wijze van spreken midden in de nacht nog haar telefoon voor je op als het moet. Altijd bereikbaar en zo begaan met haar bedrijf! Dit bedrijf is een absolute aanrader voor een ieder die serieus zijn of haar beveiligingspapieren wil behalen. Ik kan geen ander cijfer geven dan een dikke 10 voor deze dames. Ga ervoor en zij gaan voor jou. Geweldige mensen bij SF-S, wat n toppers!!! En nogmaals bedankt voor alle goed zorgen!!
Hicham El Ouazzani Taiebi
Hicham El Ouazzani Taiebi
2023-12-19
Deze plek is geweldig om je opleiding als beveiliger te krijgen! Aanvankelijk had ik een paar complicaties omdat ik uit Spanje kom, maar dankzij de lessen en uitleg van de leraren kon ik alles op een ongelooflijke manier overwinnen. Ze zijn altijd beschikbaar om je te helpen, of het nu telefonisch of per e-mail is. Ze reageren altijd snel! Ze zijn zeer serieus en toegewijd aan hun werk, maar vooral aan hun studenten. Ik had hier een zeer aangename ervaring en behaalde snel mijn diploma. Ik raad deze plek zonder aarzeling aan aan toekomstige studenten! Brigitte, de eigenaar van het bedrijf, is een fantastisch persoon en staat altijd klaar om te helpen. Ze is zeer verantwoordelijk, ik geef haar een 10!
Ali Birkoty
Ali Birkoty
2023-12-19
Echte toppers zeer aangeraden onderwijsinstelling. Ze bieden je zorgvuldig en vakkundige begeleiding aan. Docenten die jaren in het vak zitten met een heleboel ervaring en weet van het zeggen. Leuke tijd gehad hier en succesvol mijn diploma behaald.
Peter Nijs
Peter Nijs
2023-11-08
De docenten zijn echt vakbekwaam, geven goed uitleg en meerdere keren als je iets de 1ste keer niet begrijpt. De boeken "beveiliger in de zorg" en beveiligen en veiligheid (i.p.v. Beveiligen van objecten) zijn goed begrijpbaar en na een aantal keren gelezen te hebben, geen zorgen voor de examens. verder zijn de lessen goed te volgen. SF-S is een betrouwbaar opleiding centrum, met no nonsens als een begrip. Ga je ervoor, dan krijg je ook alle steun en support. Gooi er met de pet naar, dan krijg je het omgedraaide, wat logisch is.DAT bedoel ik dus met het no nonsens beleid. Persoonlijk ben ik als 50 plusser erg tevreden en jij kan het ook. Begin je opleiding bij SF-S en je toekomst is verzekerd. Dit is een klein stukje van alle goede ervaringen die ik heb gehad. Mijn naam is Peter en ik zeg: gewoon doen, beveiliger MBO 2, ook jij bent welkom in de wereld van beveiligers. Ga voor SF-S, het is een van de weinig betere opleiders.
h H
h H
2023-11-07
Hele goede begeleiding en goede communicatie vanuit dit bedrijf

SF-S

SF-S is op zoek naar jou! Bij SF-S volg je de opleiding als jouw passie beveiligen is.

SF-S WhatsApp Chat
Verstuur
error: Content is beveiligd !!