Services

Klantgedreven ondernemen is de trend van de eeuw!

De juiste service, kennis, advies, klantgerichtheid, betrouwbaarheid en kwaliteit zorgen ervoor dat onze dienstverlening optimaal is. SF-S heeft een opleidingstraject ontwikkeld waar alle aspecten met betrekking tot service aan bod komen.

SF-S vindt het belangrijk dat haar opdrachtgevers, leerlingen, medewerkers en relaties kunnen rekenen op een hele goede service/dienstverlening.

Om deze goede service te kunnen bieden zorgen wij dat er oplossingsgericht gehandeld wordt en er maximale kwaliteit wordt geleverd zodat alle partijen uitermate tevreden zijn.

Service – Begeleiding

Naast de particuliere sector begeleidt en ondersteunt SF-S met grote regelmaat kandidaten met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt, afkomstig van o.a. uitkerende instanties (Re-integratie) en Outplacement, gedurende de opleiding en leer-/werkplek.

SF-S heeft inmiddels een unieke formule ontwikkeld waarmee zij tijdens de begeleiding individueel de juiste snaren weten te raken. Minder ontwikkelde competenties proberen wij te verbeteren. Het heet niet voor niets “je kracht is je zwakte”…wij draaien het om!

Voorbeelden:
Geen baan kunnen vinden in verband met leeftijd
Ontslag of faillissement
Omscholing noodzakelijk naar ander werk
Slechte ervaringen tijdens onderwijs

Bovenstaande voorbeelden komen regelmatig voor. Wanneer je al jaren een bepaald beroep hebt uitgeoefend, met hart en ziel en je plek wordt ingenomen door een jongere kracht. Of het bedrijf gaat failliet? Waar sta je dan? Je leeftijd werkt niet mee op de arbeidsmarkt, daarnaast kun je niet zomaar een ander beroep kiezen omdat je niet de juiste scholing hebt.
Vaak lijkt dan de enige uitweg om een uitkerende instantie om hulp te vragen.

SF-S biedt hierin een helpende hand. Belangrijk is dat je kans krijgt te wennen aan een nieuwe toekomst. Uiteraard kan dat niet als je geen plezier hebt in wat je doet. Daarom is het belangrijk dat je je thuisvoelt tijdens de klassikale lessen, op de werkvloer, tijdens je stage en tijdens de trainingen.
Mocht je hulp nodig hebben, dan kan je altijd bij ons aankloppen.
Zodra je je diploma hebt behaald, dan gaat er een nieuwe wereld voor je open!

SF-S helpt je met vertrouwen de toekomst in te gaan!

SF-S WhatsApp Chat
Verstuur
error: Content is beveiligd !!